HomeNieuwsOnze wensen voor jou in 2018
02
jan
2018

Onze wensen voor jou in 2018

kerstwensen

Allereerst willen wij jou een fantastisch 2018 wensen waarin al jouw dromen mogen uitkomen! We hopen dat je de feestdagen en de overgang van oud op nieuw goed hebt kunnen vieren met mensen die je nauw aan het hart liggen.

Wat staat er nog allemaal op de planning?

Ten tweede willen we graag eventjes uit de doeken doen wat wij in 2018 op de planning hebben staan en wat wij voor jou kunnen en willen betekenen. Nu het nieuwe jaar gestart is, kunnen we wel letterlijk zeggen dat we in de laatste rechte lijn zitten naar de verkiezingen van oktober 2018. Dit wilt voor ons, Jong N-VA Dessel, echter niet zeggen dat wij op onze lauweren rusten en niets meer doen! Integendeel! Wij hebben nog veel op het programma staan voor oktober dit jaar. Denk maar onze drievoudige zwerfvuilacties doorheen het jaar, onze valentijnsactie, een spreker die we elk jaar naar Dessel halen, onze Vlaamse Cantus, de tocht Toerist in eigen Dorp, het plantjesweekend van Kom op tegen Kanker, onze quiz ‘De slimste Leeuw’, … Naast voorgaande vaste activiteiten zullen we in 2018 ook nog uitpakken met enkele heel interessante acties zoals de speelpleintjesactie en de oordoppenactie. Hierover hoor je later gegarandeerd meer!

Er wordt gekozen dit jaar!

We halen toch ook graag even de verkiezingen aan. We zijn als jongeren nieuw in de politieke wereld ‘voor de schermen’. ‘Achter de schermen’ werken we al lang binnen onze jongerenafdeling en zijn we heel trots dat deze zo goed draait. Als we de kans krijgen, willen we in 2018, naast onze jongerenmandataris Jolien Wuyts, nog meer van onze N-VA-jongeren in de gemeenteraad krijgen. Ons team van Jong N-VA Dessel zit vol frisse ideeën en enthousiaste jongeren die klaarstaan om mee de gemeente te besturen. Hiervoor kunnen we rekenen op een sterk N-VA-team dat al meer dan 10 jaar bestuurservaring op de teller heeft staan. Wij zouden ons dan ook vereerd voelen, mochten we deel uitmaken van deze ploeg om onze gemeente samen, jong en oud, verder te besturen!

Zo willen wij aan politiek doen

Voor 2018 wensen wij dat er in dit verkiezingsjaar, en liefst niet enkel dit jaar maar altijd, met respect over elkaar gecommuniceerd en geschreven wordt. Voor ons staan eerlijkheid, transparantie en inhoud hoog op de agenda en wij doen aan politiek met die waarden voorop. Leugens verspreiden, onder de gordel of op de man spelen, zijn niet onze manier van werken, want dit verziekt de politiek en wakkert foutief de weerstand aan tegen de politiek. Dit vinden wij een heel gevaarlijk signaal. Wij hopen dat alle partijen in Dessel dit steeds in hun achterhoofd houden.

Laat ons daarom teruggrijpen naar wat we eerder zegden. Jong N-VA Dessel staat ook in 2018 voor jou klaar. Enthousiast, vol frisse ideeën en politiek geëngageerd om de juiste redenen. Met onze waarden eerlijkheid, transparantie en inhoud hopen we dit jaar op het juiste moment onze stempel te kunnen drukken.

Schol, op 2018!